Спалети: Трябват ни още нови футболисти

Спалети: Трябват ни още нови футболисти

Наставникът на Интер Лучано Спалети говори пред медиите за трансферната политика в клуба и слуховете за напускащи и пристигащи футболисти. Специалистът призна, че “нерадзурите” се нуждаят от още нови попълнения, имайки предвид участието на тима в Шампионска лига от новия сезон.

“Имаме по-силен и завършен отбор от изминалата година. Клубът работи здраво по входящите трансфери, но загубихме силни футболисти като Рафиня. Ще участваме на няколко фронта. Шампионска лига отнема доста енергия, затова трябва да направим още нещо на пазара. Ако исканията на Барселона са същите, то според мен връщането на Рафиня ще бъде доста трудно. Връшалко и Видал? Тези въпроси трябва да бъдат зададени на Аузилио. Някои имена, които четете по вестниците, са същите, за които той говори с мен. Нека му се доверим”, започна Спалети.

“Икарди и Перишич? Не са ми показали, че искат да напуснат. Те трябва да останат в Интер, защото са важни за нас. Наинголан е изключително силен. Знае добре, че възрастта може да му отнеме някои качества, ако не тренира допълнително. За нас той може да промени равновесието в отбора. Амбициозни сме, историята на Интер ни дава сили да не се страхуваме от никого. Пътят обаче в битката с големите като Ювентус, Наполи и Рома е труден”, завърши италианският специалист.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички