Босът на Наполи: За какво са ми тези дъртаци Бензема и Ди Мария?!

Босът на Наполи: За какво са ми тези дъртаци Бензема и Ди Мария?!

Атрактивният президент на Наполи Аурелио Де Лаурентис внесе яснота по редицата трансферни слухове в последно време. Босът взе на прицел вестник Corriere dello Sport, на чиито страници се появиха информации за предстоящи сделки. Той наблегна върху спекулациите, че 30-годишните Карим Бензема и Анхел Ди Мария могат да се озоват в Неапол, след като изглежда, че и тифозите ги искат.

“Бензема и Ди Мария в Наполи? Напълно невярна новина. С цялото ми уважение, но защо ми е да привличам тези старци?! Бензема не просто е далеч от Наполи, той е много далеч. Не е нужно да удовлетворяваме исканията на феновете, защото те играят футбол по баровете. Уважам мнението им, но трябва да ни оставят да работим на спокойствие. С новия треньор Карло Анчелоти имаме споразумение относно трансферите”, обясни Де Лаурентис пред радио Kiss Kiss.

Шефът на Наполи продължи по списък със спряганите имена:

“Привлекли сме Юсуф Сабали? Грешна информация. Той получи травма, как така ще взема контузен играч?
Данило Д’Амброзио? Грешна информация, той няма да идва тук.
Единсон Кавани? Та на всеки два месеца той печели по 20 млн. евро. Той е страхотен, но не вярвам да си намали наполовина заплатата. Ако все пак ми се обади и ми каже, че е готов да си редуцира с 50% възнаграждението, то това е отлично.
Радамел Фалкао? Грешна информация. Той вече не вкарва голове.

Още от Футбол свят

Виж всички