В Локо (Пд) засилват конкуренцията с двама нови

В Локо (Пд) засилват конкуренцията с двама нови

Собственикът на Локовотив (Пловдив) Христо Крушарски е дал съгласието си пред Бруно Акрапович в тима да бъдат привлечени още двама нови футболисти, за да се засили конкуренцията, пише “Меридиан мач”. Треньорът работи усилено по намирането на още един вътрешен халф и десен халф-бек. Изкаралият проби в началото на седмицата германец с португалски корени Ридел Монтейро не е оправдал очакванията. Той си е заминал в сряда, а вчера Бруно Акрапович му се е обадил, за да му каже окончателното си решение, че няма да го привлече на „Лаута".

„Момчето има качества и със сигурност може да играе с успех в българското първенство, но в момента аз разполагам с достатъчно опции на тази позиция. За да вземем нов той наистина трябва да е с висока класа", коментира Акрапович. Треньорът е имал набелязан вариант, но преди дни той е подписал с отбор от трета дивизия на Италия, където ще получава по 6000 евро на месец. В момента на „Лаута" бюджетът не позволява подобни възнаграждения и Бруно ще трябва да намери нужния му футболист на поне двойно по-ниска цена. Той ще трябва да е алтернатива на Петър Витанов, чието отсъствие бе ключове при загубата от Черно море на „Тича".

За дясната зона след напускането на Абделхаким Буна в момента няма реална алтернатива на Бирсент Карагарен. По другия фланг освен Момчил Цветанов може да бъде използван и Йосип Томашевич, а през есента се очаква и завръщането на нигериеца Мустафа Абдулахи.

Още от БГ Футбол

Виж всички