Рибери продължи с гневните публикации

Рибери продължи с гневните публикации

Френският ветеран Франк Рибери продължи с тирадата си в социалните мрежи във връзка с критиките за позлатената пържола, която яде в новогодишната нощ. Крилото на Байерн (Мюнхен) плати 1200 евро за специалитета в хотел в Дубай, но после отнесе доста упреци, че не цени парите. В първата си публикация за деня Рибери напсува недоволните, сега той продължи така:

“Дължа успеха си най-вече на Господ, на себе си и на тези до мен, които ме обичат и вярват в мен. А на останалите бих казал само, че сте никои”.

Футболистът е ядосан и на журналисти, като конкретно посочи Одрю Пулвар, която води шоуто Le Grand 8 по D8”. Тя беше една от най-крайните в критиките.

“Относно псевдожурналистите, които постоянно критикуват мен и това какво правя (последният пример е: цената на ястието, което съм консумирал): когато правя дарение (защото съм научен да дарявам, когато имам много), защо никое издание не говори за това? Не, вие предпочитате да говорите за семейните ми ваканции и да ровичкате в ежедневието ми като примерно какво съм бил ял. О, да, за тези безсмислици веднага сте на линия.

И да сложа край на това, ще се обърна към Одрю Пулвар - известна като г-ца “ПРАВЯ С ПАРИТЕ СИ КАКВОТО СИ ИСКАМ” - с нейните очила от черупка на костенурка за 3000 евро. Надявам се да се насочиш към нещо по-добро от псевдожурналистиката, чийто представител си ти.”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички