Еди Хърн: Джошуа ще се бие с Уайлдър, не с Пулев

Джошуа и Руис-младши за последен път лице в лице преди реванша
Джошуа и Руис-младши за последен път лице в лице преди реванша

Мач с Кубрат Пулев не влиза в плановете на Антъни Джошуа за близкото бъдеще. Това обяви недвусмислено мениджърът на британския боксьор Еди Хърн.

Ако Джошуа спечели реванша с Анди Руис и си върне световните титли, то тогава следващата му битка ще е с шампиона на WBC Дионтей Уайлдър.

Това означава, че той ще оваканти титлата на IBF, за която задължителен претендент е Кобрата.

"Имаме договор с организаторите в Саудитска Арабия и мисля, че те ще натиснат за това следващият мач на Антъни да е с Дионтей Уайлдър. Те искат двубой от такова естество. Без да се отнасям пренебрежително към Пулев и щаба му, но не можем да кажем: "Нека Джошуа се бие просто с някого и да го доведем в Саудитска Арабия." Мисля, че мач с Уайлдър има по-голям шанс за Саудитска Арабия."

57 Антъни Джошуа и Анди Руис за последен път лице в лице преди реванша

"Но скоро ще станат две години, откакто Антъни не се е бил в Англия.

Евентуален мач с Пулев по-скоро би се провел там някога.

Естествено, винаги остава тръпката от нов бой в "Медисън Скуеър Гардън", въпреки лошия спомен. Той просто трябва да се върне там. Но първо нека победи в събота."

57 Антъни Джошуа и Анди Руис за последен път лице в лице преди реванша
"Сега мисля единствено за мача в събота и се моля да го спечели. Едва след това ще мислим за следващите му мачове и как ще подредим нещата около тях, има достатъчно време за това. Сега е важен следващият сблъсък", заяви Хърн.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти