Силвестър Сталоун ухажва Тайсън Фюри за снимки в София

Силвестър Сталоун ухажва Тайсън Фюри за снимки в София

Да привлече професионалния боксьор Тайсън Фюри в пъстрата си палитра от звезди във франчайза „Непобедимите“ - тази цел си е поставил холивудският ас Силвестър Сталоун. Актьорът, който не само снима немалко свои продукции в България, но и хвали страната ни по света, работи по четвъртата част на поредицата от поне година и половина. Оттогава Слай засне и „Рамбо: Последна кръв“ в София, като се очакваше снимките на „Непобедимите“ да стартират скоро след това.

И досега обаче все още не е известна датата, в която ще щракне клапата за четвъртото заглавие от франчайза.

намигна Фюри в свое интервю, цитирано от The Sun. Макар че боксьорът със завидни артистични възможност (той записа песен – Bad Sharon, с Роби Уилямс за коледния албум на певеца – б.а.) не уточни за кое филмово заглавие го ухажва Слай, фенове вече се досещат, че става въпрос за „Непобедимите 4“. Причината – това не е първият път, в който екшън звездата се обръща към ринга, за да набере кадри за поредицата. Сред спортистите, които вече са били обвързани с франчайза, са Ронда Рузи, Ранди Кутур и Виктор Ортис. Подробностите около сюжета на новия филм се пазят в тайна. Преди няколко месеца обаче самият Сталоун загатна пред последователите си в социалните мрежи, че е получил нова доза вдъхновение от фойерверките навръх 4 юли (Деня на независимостта на САЩ). Почти сигурно ще е и присъствието на Арнолд Шварценегер в лентата.

Припомняме, че именно покрай „Непобедимите“ двамата актьори изгладиха отношенията си, предвид острото им съперничество през 80-те години на миналия век. Нещо повече, възможно е у нас екранният Терминатор да дойде заедно с извънбрачния си син Джоузеф Баена, който също да застане пред камерата.

monitor.bg

Още от Булевард

Виж всички