Стана ясно какво е направил Стърлинг, той се извини

Стана ясно какво е направил Стърлинг, той се извини
Предотвратиха бой в националния на Англия заради Ливърпул - Ман Сити
Предотвратиха бой в националния на Англия заради Ливърпул - Ман Сити

Рахийм Стърлинг се е опитал да хване за гушата Джо Гомес, като заедно с това му е задал въпроса "Сега мислиш ли се за голям мъж?". Това разкри "Скай спортс" като подробности около скандала между играчите на Манчестър Сити и Ливърпул, вследствие на който крилото бе извадено от състава за предстоящата квалификация с Черна гора. 

Гомес е бил първият играч на Ливърпул, който е пристигнал на тренировъчната база. Бранителят се е шегувал с група от други национали, когато се е приближил Стърлинг. Другите играчи първоначално са се засмели, мислейки си, че това е шега, но след това са се намесили и са разтървали двамата. 

Впоследствие Джордан Хендерсън е бил натоварен със задачата да посредничи за изясняването на отношенията между двамата, които в крайна сметка са се разделили като приятели след 25-минутен разговор. 

Самият Стърлинг даде своето обяснение в "Инстаграм" и се извини за поведението си: "Първо, всеки знае какво означава този мач за мен. Всички знаят, че по принцип не съм склонен към подобни прояви. По-важното е, че двамата с Джо говорихме, изяснихме нещата и продължаваме напред. Спортът е емоционален. Аз съм мъж и мога да си призная, че емоциите взеха връх. Затова сме в този спорт - заради нашата любов към него. Всичко между мен и Джо е наред. И двамата разбираме, че това бе нещо за 5-10 секунди. Всичко е приключило. Продължаваме напред и няма да го правим по-голямо, отколкото е. Нека се фокусираме върху нашата игра в четвъртък". 

Още от Футбол свят

Виж всички