Гледай на живо

Очаквайте: Левски с последна тренировка преди началото на новия сезон

Даниел Пеев: Не сме достатъчно балансирани и постоянни

Даниел Пеев: Не сме достатъчно балансирани и постоянни

"Не искам да обръщам внимание на негативните неща в играта. Искам да съм позитивен. Първият гейм и половина играхме добър волейбол и бяхме равни, на моменти дори превъзхождахме противника. Не сме достатъчно балансирани и постоянни, но това е нормално", каза треньорът на Монтана Даниел Пеев след загубата от Хебър с 1:3 в двубой от петия кръг на Суперлигата.

"Факт е, че грешките зачестиха при нас, а те ги намалиха. Но те са по-опитни, така че е нормално да се опитат да напипат верния ритъм в хода на мача. Опитахме се да играем добре. Важното е тези, които са на терена, да се раздават максимално. Те го правят вече в пореден мач, така че няма как да не съм доволен. Всеки ден тренират много здраво, така че съм сигурен, че ще има резултати. Да, определено ни липсва класа в някои постове, но ще се опитаме да променим нещата", заяви Пеев.

"Трябваше да сме по-устойчиви във втория гейм. Устискахме на сервиса, справихме се добре. Имахме достатъчно опции, но на моменти взимахме грешните решения относно организирането на атаката. Да поддържаш един стабилен сайдаут, да не изпадаш в серии, да противодействаш правилно на блок. Имахме добри пипания на блок, които позволяваха на защитата да играе. Това са допълнителни възможности за контраатака. Във всички фази играхме еднакво стабилно в началото, но просто не издържахме и намалихме темпото.

Почнахме да грешим, сервисът също отслабна, там също допуснахме грешки и нещата се обърнаха. Вниманието ми е насочено към отбора на Монтана. Трябва да играем така, както играхме днес гейм и половина. Имаме какво да подобряваме като стабилност, да замаскираме и подобрим слабите неща и да започнем да гледаме повече противниците", завърши Пеев.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти