Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Сърбия (U16) 0:2

ЦСКА-София гледа над 10 играчи

ЦСКА-София гледа над 10 играчи

ЦСКА-София следи внимателно изявите на над 10 играчи от 3 континента - Европа, Южна Америка и Африка. Част от тях ще акостират на “Армията” през 2020 година. Очаква се “червените” да се падсилят с две или три нови попълнения по време на зимната пауза на шампионата. Хора на ЦСКА-София наблюдавт активно състезатели, които представляват интерес за клуба. Много е вероятно през зимата да бъдат привлечени защитник и креативен халф. Новите попълнения обаче няма да са повече от три и предстоящата зимна селекция ще е много по-скромна като бройка от лятната, когато кубът се подсили с близо дузина играчи. Един от тях - напдателят Томи Юрич, лекуваше контузия през последните две седмици. За момента не е ясно дали той ще попадне в групата за гостуването на Черно море на “Тича”.

В същото време ЦСКА-София се очаква и да се раздели с поне трима играчи по време на зимната пауза.

В края на януари и началото на февруари отборът отново ще бъде на лагер в Испания за четвърта поредна година и ще изиграе контроли с качествени съперници.

В същото време се очаква съвсем скоро бразилецът Евандро да получи български паспорт и така да бъде разрешен проблемът с играчите извън ЕС, които в момента са четирима и един трябва да отпадне от групата. Срещу Етър това отново бе руснакът Денис Давидов.

 

“Тема спорт”

Още от БГ Футбол

Виж всички