Лаптопа: Двата ЦСКА трябва да се обединят, другото ще е смешно

Главният мениджър на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов гостува в предаването "От дузпа в тъч" по Sportal TV, където обсъжда различни теми от българския футбол. Лаптопа говори и по въпроси, интересуващи червена България.

23 "От дузпа в тъч" с: Родни Антуи и Коце Ангелов

"Гледах мача на Етър с ЦСКА и мога да кажа, че Росен Кирилов е напълно прав. Аз също не виждах как ЦСКА ще вкара гол, ако не беше червеният картон. ЦСКА, в който аз израснах, го няма. Това е бруталната истина. Но ги няма и много други клубове. Няма го например Ботев (Пловдив), в който е израснал Чико. Няма го Пирин (Благоевград), в който като дете е ритал Бербатов. Няма ги и много други, които взеха лицензите на други клубове. В момента обаче масово цесекарите приемат този ЦСКА за ЦСКА и това е важното. Имат и стадион - скоро нали ще започват да строят в Борисовата градина. Но трябва да кажа, че аз съм фен на това, което правят ЦСКА 1948. Започнаха от най-долу и се изкачват по честен път. Мисля си, че трябва да се обединят накрая. Това е решението, другото ще бъде смешно", каза Ангелов пред

Sportal.bg

.

23 "От дузпа в тъч" с: Родни Антуи и Коце Ангелов

"Ботев направиха най-голямата глупост с изгонването на Николай Киров. Той ми е приятел, но го крия, но познаваше всичко в клуба, познава всички деца в школата, изведе Ботев до два финала за Купата на България. Голяма глупост беше махането му. А нас, Витоша, всички ни имат за шматки, но нека - това е роля, която ни харесва. Нищо не е свършило, не ни отписвайте. В Левски се случват добри неща. Смятам, че клубът се развива правилно, а и Петър Хубчев се справя повече от добре начело на отбора", завърши специалистът.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти