Кевин Лий: Грегър Гилеспи е най-трудния противник, който някога съм имал

Кевин Лий: Грегър Гилеспи е най-трудния противник, който някога съм имал

Кевин Лий обяви Грегър Гилеспи за най-опасния противник, срещу когото някога се е изправял. Лий е само на 27 години, а вече има над 5 години опит в клетката на UFC. Граплерът от Детройт има общо 22 професионални двубоя и загуби последните два от Ал Якуинта и Рафаел дос Аньос. Лий ще се опита да постави край на загубите, но срещу 32-годишния Гилеспи това ще бъде повече от трудно.

"Наясно съм, че това е най-опасната битка, която съм водил през живота си", каза Лий за MMA репортери. „Това е човек, който е наистина опасен. Много състезатели знаят, че той има шанс дори да победи  Хабиб Нурмагомедов. Той е най-декорирания борец. Пичът щеше да е на Олимпиадата, ако не беше Джордан Бъроуз. Бой срещу такъв състезател, който не много хора познават, прави това още по-опасен сблъсък за мен. Приготвих се 100 процента за това. Вече знам, че това ще е най-трудната битка, която съм водил."

С резюме от 13 победи и 0 загуби, без да е загубил дори рунд, Гилеспи със сигурност има защо да е спечелил уважението на Кевин Лий.

„С това искам да докажа на себе си какво мога” каза Лий. „Този човек е непобеден. Никой още не го е наранявал и никой не е разбрал как трябва да бъде преодолян. Сега започва да “изгрява” и иска да ме използва, за да направи име. Доказвам на себе си, че все още се развивам и все още се издигам. Ще бъда честен с вас. Аз ще вляза в октагона с две поредни загуби. Това със сигурност тежи. Не е лесно да се справиш с това, но ще се погрижа да дам всичко от себе си срещу Грегър.

Още от Бойни спортове

Виж всички