Гледай на живо

Евро 2020: Белгия - Русия 2:0 /почивка/

Скалата потвърди, че ще вземе участие в шоуто на UFC 244

Скалата потвърди, че ще вземе участие в шоуто на UFC 244

Холивудската мегазвезда - Дуейн Скалата Джонсън, ще бъде част от шоуто на UFC 244. Той сам потвърди новината пред ММА медии. Бившият кечист ще връчи специалния колан на победителя от схватата между Нейт Диаз и Хорхе Масвидал.

Хорхе Масвидал и Нейт Диас ще се бият за еднократна титла, която ще докаже кой е най-лошото момче в организацията. Тяхното съревнование ще се проведе в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк тази събота вечер (2 ноември). Двамата бойци са се договорили битката да бъде в полу-средната категория на UFC.

Говорейки пред феновете си по време на видео в Инстаграм, Скалата заяви, че наистина ще присъства на UFC 244 и ще постави колана на големия победител в събитието.

„Това е допълнение към идеята за този колан. Мисля, че е страхотно!”, каза Джонсън. "Толкова е интересно и ще бъде изключително забавно."

Скалата не само ще връчи колана BMF (Baddest Mother F****r), но и ще направи съобщение по време на пресконференцията в петък. Той каза, че това обръщение е „нещо, което исках да кажа на феновете на UFC и MMA общността от много време“.

Привържаниците на двамата участващи бойци нямат търпение да видят обещаващата схватка между Масвидал и Диас, но участието на Скалата със сигурност ще бъде още нещо вълнуващо, което представлява интерес за всички присъстващи на събитието.

„Това място ще се разклати, ще се наелектризира“, каза Джонсън. "Нямам търпение да вляза там!"

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти