Фюри и Уайлдър по-тежки в сравнение с първия мач (видео)

Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър минаха през кантара тази нощ. Двамата отново ще се изправят на ринга един срещу друг в неделя в Лас Вегас. Както е известно, първата битка помежду им не излъчи победител. Сега те бяха претеглени преди реванша. Оказа се, че и двамата са по-тежки в сравнение с първия мач.

Фюри ще има предимство в теглото. Кантарът показа, че той тежи 123,8 килограма. Това е със 7,4 килограма повече в сравнение с първата среща.

В същото време Уайлдър тежи 104,7 килограма преди утрешния двубой, което е с 8,3 килограма повече в сравнение с първия мач.

Фюри ще е с почти 20 килограма по-тежък от своя съперник на ринга в неделя. Това обаче изглежда не притеснява Уайлдър.

“Това няма кой знае какво значение в мачовете при най-тежките. Винаги ми се е налагало да се бия с по-големи от мен, а неговото тегло само ще го направи по-бавен. Дайте го насам! Както вече казах, няма дори да мигна!”, отсече Уайлдър.

“Теглото ми не е проблем. Това са 123 килограма чисто британско говеждо!”, отвърна Фюри.

Двамата бяха разделени при претеглянето заради сблъсъците помежду им по време на официалната пресконференция. Макар да бяха на няколко крачки един от друг, те отново си размениха остри закани, обиди и средни пръсти, с което още повече нажежиха атмосферата преди утрешния сблъсък.

Междувременно стана ясно какви ще бъдат хонорарите на двамата боксьори за този мач. Те имат гарантирани 5 милиона долара по договор, но това не вкючва парите от пей пер вю каналите, които се очаква да им донесат по още 25 милиона долара в банковите им сметки.

Още от Бойни спортове

Виж всички