Джей Ло и Алекс Родригес се разнежиха в социалните мрежи (снимки)

Джей Ло и Алекс Родригес се разнежиха в социалните мрежи (снимки)

В неделя Дженифър Лопес сподели няколко снимки надничайки през рамото на годеника си бившата бейзболна звезда Алекс Родригес, докато той четеше изданието на „New York Times”.

„Когато заглавията изглеждат така, е толкова важно да прегърнете тези, които обичате, малко по-силно и да им кажете колко много ги обичате.“, написа 50-годишната латино дива в профила си в Инстаграм по повод ситуацията с пандемията от коронавирус.

 

По последни данни 1,5 милиона са потвърдени случаи на COVID-19 в Съединените щати, което е довело до 89 498 смъртни случая и над 36 милиона граждани подали заявления за безработица.

„Най-голямата полза от прекарването на толкова много време у дома е да си със семейството. Понякога сме толкова заети в живота си, че е лесно да загубим представа колко важно е семейното време за всички нас “, написа 44-годишният коментатор на „Fox Sports” в своя Инстаграм. - Не позволявайте на това време да мине, без да се възползвате максимално от него. Прегърнете любимите си хора. Всеки ден. Отпуснете се заедно. Смейте се заедно. Усмихвайте се заедно. Бъдете заедно.

 

Коронавирусът спря много планове и проекти, включително и църковния брак на Алекс и Дженифър.

Още от Булевард

Виж всички