Агентът на Миятович: Едва ли ще остане на "Герена"

Агентът на Миятович: Едва ли ще остане на "Герена"

Агентът на вратаря на Левски Милан Миятович - Александър Чанович разкри в предаването „Домът на футбола“, че по всяка вероятност черногорецът няма да остане на „Герена“ и през следвавщия сезон. Бившият страж на Черно море разкри подробности и около договора на Зоран Попович със столичани.

"Съществува голяма вероятност Милан Миятович да не продължи да бъде вратар на Левски и през следващия сезон. Не знам дали ръководството на „сините“ ще активира клаузата на Милан. Той подписа за 1+1 години. Имам добра комуникация с ръководството и треньорският щаб на Левски. Не се знае нищо в тази ситуация с пандемията от коронавируса. Чувам се редовно с Миятович. Предложих го на Левски, защото знаех неговите качества. „Сините“ оцелиха с него. Милан ми е №1, не, защото е добър вратар, а и добър и честен човек. Прекара карантината в София със семейството си“, каза Чанович.

"Александър Попович има договор с Левски. Това е официално и няма нищо по-различно. Той знае своите ангажименти от лятото. Но нищо не се знае в тези времена. Следим и обстановката около собствеността на Левски и не знаем какво ще направи следващия собственик на клуба. Но комуникирам с ръководството и всичко е наред“, добави още той.

Още от БГ Футбол

Виж всички