Полицията в Тексас спаси футболна мегазвезда от линч по време на семеен инцидент

Полицията в Тексас спаси футболна мегазвезда от линч по време на семеен инцидент

Ърл Томас, звезда на Балтимор от Националната футболна лига на САЩ (НФЛ), бе спасен от бърза намеса на полицията при семеен инцидент. TMZ Sports съобщава, че сейфтито на Рейвънс е бил хванат от своята съпруга Нина в изневяра и тя го е заплашила с огнестрелно оръжие, а по-късно и с нож.

TMZ Sports съобщава, че инцидентът се е случил на 13 април и е включвал Ърл Томас, Нина Томас и още няколко души. Полицаите в Остин, Тексас, са се отзовали на обаждане за шумотевица в 3:41 часа през нощта и са открили доста любопитна картина.

"Открихме тъмнокожа жена, облечена в оранжев суитшърт, която държеше нож в ръката си. По-късно тя бе идентифицирана като Нина Томас. Тя гонеше гол до кръста тъмнокож мъж, който пък държеше пистолет и тичаше около превозно средство", пише в доклада на полицаите от тексаско районно управление. Те са извадили собствените си оръжия и са заповядали на Нина и Ърл да легнат на земята, а звездната двойка е съдействала и всичко се е разминало без наранявания.

Историята на Нина пред съдебните власти обаче е потресаваща. Тя твърди, че 30-годишният Ърл е напуснал семейния дом по-рано през деня след спор за употреба на алкохол и се е качил в автомобил, управляван от брат му Сет Томас. По-късно обаче Нина решава да провери местоположението на съпруга си чрез неговия личен "Снапчат" акаунт и намира негово видео с друга жена.

Нина твърди, че е отворила "Снапчат" акаунта на Ърл, за да открие къде се намира той и в крайна сметка го открива в разположена наблизо къща под наем. Тя е извикала със себе си две други жени за подкрепа в предстоящия спор с Ърл. Нина също така твърди, че е взела личното оръжие на Ърл - 9-милиметрова "Берета", с цел да го сплаши.

Влизайки в къщата, трите жени са открили "Ърл, Сет и други жени голи в леглото". Нина признава, че в този момент е извадила оръжието и го е насочила към главата на Ърл, но според самата нея предпазителят е бил включен и "Беретата" не е можела да стреля. Полицията обаче има друга версия, а има и видео от една от жените, заснела целия инцидент.

"Тя държи оръжието на по-малко от един фут от главата му и може ясно да се види, че пръстът на Нина е на спусъка, а предпазителят е изключен", твърдят отзовалите се полицаи в своя доклад. Те добавят, че Ърл е успял да пребори Нина за пистолета, но все пак е отнесъл няколко удара в носа преди края на кавгата. Именно по този начин огнестрелното оръжие е попаднало в ръцете на сейфтито на Рейвънс.

Служителите на реда са взели сведения и от една от жените, с които Ърл Томас се предполага, че е изневерил на съпругата си. Тя твърди, че Нина е заплашила нея и другата жена с огнестрелното оръжие и е крещяла: "Имам и за вас, к****". Жената твърди също така, че една от приятелките на Нина е размахвала агресивно нож по време на кавгата.
След като са говорили с всички, полицаите са арестували Нина и нейните приятелки. Г-жа Томас е обвинена в насилствено нахлуване в имот с цел нападение със смъртоносно оръжие, както и в домашно насилие. Нина също така има наложена ограничителна заповед от 200 метра, който остава на свобода.

Ърл Томас е един от най-добрите дефанзивни играчи в НФЛ през последните десетина години. Той има 7 участия в "Про Боул" като играч на Сиатъл Сийхоукс и пръстен от "Супер Боул XLVIII". Томас е и основна част от легендарния "Legion of Boom" заедно с други две мегазвезди от бекенда на защитата на Сийхоукс - Ричард Шърман и Кам Чанселър. През миналата година той игра в Балтимор.

Потърсен от TMZ Sports за коментар на случилото се, Томас казва: "Вместо да говорите, помолете се за нас. Случват се такива неща. Всички се опитваме да живеем по най-добрия възможен начин, но понякога нещата не следват собствения ни план".

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти