Team Heretics и Браян "Мaka" Канда ще продължат с победите

Team Heretics и Браян "Мaka" Канда ще продължат с победите

Даваме начало на прогнозите с един много любопитен сблъсък от света на Dota 2 между Team Liquid и ОG Seed. Tимовете не показват най-добрата си игра от началото на Pushka League, но формата на Liquid със сигурност е по-добра. Геймърите са с актив от 3 победи и 1 поражение, а ОG има едва един успех. Безспорно по-добрите играчи са в състава на Team Liquid, което ще наклони везните в тяхна полза и ще им донесе успех, който е при коефициент 1.45 в efbet.

Обръщаме поглед към сблъсъка между Sprout и Nordavind. Отборите не се намират в най-доброто си състояние, но притежават и опит, и класа. В последните битки Nordavind допусна доста загуби, а в Sprout се стигна до напускането на Oscar, а на негово място пристигна snatchie. Тази промяна едва ли обаче ще свали от класата на тима. Очакванията са за труден успех на Sprout, който е при коефициент 1.50 в efbet.

 Tретата и финална прогноза от днес е на битката между Team Heretics и Теam Secret. TH се намира във феноменална форма. Голямата звезда на отбора Браян "Маka" Канда пък прави невероятни неща, с които буквално печели сам мачовете за своя тим. Геймърите от Team Heretics са на гребена на вълната и не се очакват проблеми за тях срещу Secret. Крайният успех за Heretics е при коефициент 1.30 в efbet.

Източник: prognozi.efbet.com

Снимка: fraglider.pt

Още от eSports

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти