Гледай на живо

ЕВРО 2020: Турция - Уелс

Драфът на НФЛ: Синсинати избра Бъроу

Драфът на НФЛ: Синсинати избра Бъроу

Синсинати избра Джо Бъроу, бивш куотърбек на LCU и носител на трофея "Хайсман" за най-добър играч в колежанския футбол, на първото място в драфта на НФЛ. Миналата година той спечели и четвърта титла в историята на Тайгърс.

"Мечтата ми се сбъдна. През първата ми година в колежа не бях особено добър, но нещата се промениха коренно с много работа. Не само от моя страна, а и на всички около мен", каза той от дома си. Куотърбекът и всички негови колеги проследиха изборите в НФЛ в изолация и с видео връзка с целия свят.

Бъроу подаде за 5671 ярда в последния си сезон в ЛСЮ и постави рекорд в колежанския футбол с 60 тъчдауна в 15 старта. Той получи и приза за офанзивен играч във финала срещу Клемсън, който ЛСЮ спечели с 42:25 за първата си титла от 2007-а година насам.

Синсинати бе на другия полюс през миналата година. Бенгалс завършиха сезона в НФЛ с баланс 2-14, а дългата кариера на доскорошния стартов куотърбек Анди Долтън изглежда приключила. Очаквано, с втория избор Вашингтон Редскинс привлякоха в редиците си смятания за най-добър играч като цяло в тазгодишния драфт - Чейс Йънг. Той е дефанзивен енд от университета в Охайо.

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти