Сагата около Бодуров може да придобие неочакван обрат

Сагата около Бодуров може да придобие неочакван обрат
Бодуров къса с Естеглал
Бодуров къса с Естеглал

Защитникът на националния отбор Николай Бодуров на практика вече е свободен агент, след като е разтрогнал договора си с Естеглал, но въпреки това може да остане в клуба. Медиите в Иран хвърлят светлина върху актуалната ситуация околко бившия бранител на ЦСКА-София, която е доста любопитна.

Както Sportal.bg вече съобщи, Естеглал дължи пари на Бодуров и адвокатът на българина заплаши, че той ще скъса договора си, ако клубът не се разплати с родния футболист до началото на април. В определения срок дължимата сума не е постъпила по сметката на Бодуров и той едностранно е прекратил договора си с Естеглал.
Оказва се обаче, че клубното ръководство изкючително много държи на българския футболист и ще се опита да го убеди да остане в тима. В иранската преса се появиха информации, че ако Естеглал плати на Бодуров, той е готов да подпише нов договор за 1,5 години. Споменава се и колко пари трябва да вземе защитникът за половин сезон - 125 000 долара.

В иранското първенство се изиграха 21 от общо 30 кръга преди шампионатът да бъде прекъснат заради епидемията с коронавирус. Естеглал е на 4-о място с 36 точки - една по-малко от втория и третия, съответно Сепахан и Трактор. Убедителен лидер е Персеполис.  

Последвайте каналите ни в:

Още от Българи зад граница

Виж всички