Бодуров даде последна отсрочка на Естеглал

Бодуров даде последна отсрочка на Естеглал
Сагата около Бодуров може да придобие неочакван обрат
Сагата около Бодуров може да придобие неочакван обрат

Николай Бодуров още чака Естеглал да му се издължи и ако това се случи, бившият защитник на ЦСКА-София ще остане в иранския клуб. Бодуров не е получил никакви пари, откакто подписа с тима от Техеран в края на януари. Шефовете на Естеглал веднъж вече не спазиха уговорката да се разплатят с българина преди принудителната пауза в първенството заради коронавируса. В иранските медии дори се появиха информации, че Бодуров е разтрогнал договора си, но вицепрезидентът на Естеглал Хаби Мобашери заяви, че клубът е получил нова отсрочка от тримата чужденци, на които се дължат пари.

"Говорихме с адвокатите на въпросните играчи и се разбрахме, че ще ни дадат отсрочка до началото на май. Надявам се дотогава да решим този проблем", коментира Мобашери и добави, че заплатите на Бодуров, Хървойе Милич и Шейх Диабате са доста по-високи от тези на местните футболисти.
Самият Бодуров няма против да остане в Естеглал. Той е доволен от нивото на отбора и от живота в Техеран, но ако до месец не получи неизплатените заплати, ще се раздели с иранския клуб.

Николай Бодуров подписа с Естеглал в края на януари, след като преди това се разбра да разтрогне с ЦСКА-София. Опитният бранител изпадна в немилост пред боса на "червените" Гриша Ганчев и не беше играл в продължение на няколко месеца.

Още от Българи зад граница

Виж всички