Гледай на живо

Венци Стефанов за шансовете на Славия срещу ЦСКА - София за Купата

Флавио Бриаторе е от първите в Италия, преболедували коронавирус

Флавио Бриаторе е от първите в Италия, преболедували коронавирус

Бившият шеф на отборите от Формула 1 на Бенетон и Рено Флавио Бриаторе обяви, че вече е изкарал коронавирус в началото на годината. Веднага щом се е почувствал зле, дон Флавио се е консултирал с лекар, който обаче по това време не е успял да разбере какво точно му има. В началото на годината в Италия пандемията все още не бе пламнала и състоянието на 69-годишния Бриаторе е било определено като пневмония.

"В началото на годината се разболях. Имах температура, кашлица, тежест в гърдите и много затруднено дишане. Това мое състояние продължи около седмица. Отидох на преглед, но моят доктор не можа да разбере на какво се дължи състоянието ми. Направиха ми рентгенови снимки и те показаха сенки в дробовете. Решиха, че имам пневмония. Все още беше твърде рано, пандемията не беше застигнала напълно Италия и информацията за нея беше оскъдна“, разказа Бриаторе.

"Вече е доказано, че по същото време е имало заразени у нас с COVID-19 и след като вече се чувствах добре, пак отидох на преглед. Тогава лекарят вече беше категоричен, че съм изкарал коронавирус, но без тежки усложнения“, завърши италианецът.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на сайта formula1.sportal.bg

 

Последвайте канала ни в

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти