Макгрегър: Не мога да спра да мисля за Италия

Макгрегър: Не мога да спра да мисля за Италия

Конър Макгрегър написа окуражителен пост в Instagram профила си, с който се опитва да вдъхне кураж на тези, които са засегнати най-силно от пандемията.

Докато целия свят усеща ефекта на COVID-19, Италия бе “ударена” с ужасна сила. Броят на смъртните случаи в Италия в резултат на вируса към днешна дата е над 5,400. Бившият UFC шампион изрази съжаление за това, което Италия преживява в момента.

„Не мога да извадя Италия от мислите си. Ежедневно да се моля за тази велика нация, която донесе на света толкова невероятни неща. Нейния народ, нейната култура, архитектура и дизайн, стилът, храната, изкуството. Списъкът е толкова дълъг. Италия и нейните граждани са въплъщение на “класата”. Господи, моля спаси Италия и хората днес и завинаги!” споделя световната суперзвезда.

Макгрегър похвали родината си - Ирландия за мерките, които са взели поради COVID-19. За съжаление, наскоро той изгуби свой роднина поради болестта.

Много ММА организации бяха принудени да отложат събитията си на фона на тази пандемия. UFC планираше да проведе всички насрочени събития, но и те се отказаха от UFC London, UFC Columbus и UFC Portland. Bellator отложиха събитие само часове преди началото му.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти