Лион Едуардс: Дадоха ми 3 часа да напусна Лондон

Лион Едуардс: Дадоха ми 3 часа да напусна Лондон

Лион Едуардс и Тайрън Уудли трябваше да се бият в главната битка на UFC Fight Night 171 миналия уикенд в Лондон, но в последния момент стана ясно, че събитието се отменя. Всичко се провали заради коронавируса и за съжаление Едуардс пропусна шанс да оглави събитие в Лондон, а при победа щеше да получи шанс за титлата. В интеврю за BT Sport, 28-годишния боец сподели, че са му дали 3 часа, за да се оправи и да тръгне към САЩ. UFC смятаха да проведат събитието в своя институт, но много от бойците се оттеглиха от битките и всичко пропадна. Ето какво сподели Лион:

"Легнах си в събота вечер и в неделя сутринта към 9 часа получих обаждане от моя мениджър. Той ми каза, че събитието в Лондон се отменя и същия ден трябва да пътувам до САЩ. Попитах го колко време имам, а той ми каза, че имам 3 часа. UFC не се интересуваха от идване в Лондон. Интересуваше ги само това да отида в САЩ. Говорихме само за моето отиване там, а не за начин да останем във Великобритания. Това е лудост. Прекарах цялата неделя в умуване за това как да продължим със събитието, но за съжаление не се получи."

Лион е с рекорд 18-3 в ММА и се намира в серия от 8 поредни победи. Той е на 1 победа от шанс за титлата и се надява, че битката с Уудли ще се случи в следващите месеци.

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички