Подготвят Робърт Уитакър срещу Дарън Тил за UFC в Дъблин

Подготвят Робърт Уитакър срещу Дарън Тил за UFC в Дъблин

Феновете на Смесените бойни изкуства изглежда ще бъдат впечатлени от двубой, който според слухове е много близо да бъде реализиран. Репортери на ESPN съобщават, че е възможно да видим бой между Уитакър и Тил в UFC Дъблин на 15 август. 

„UFC се насочиха към Робърт Уитакър срещу Дарън До за основна среща в UFC Fight Night на 15 август в Дъблин. Все още не е подписан договорът, но е в процес на финализиране."

Робърт Уитакър трябваше да се бие срещу Джаред Каноние в UFC 248, но личен проблем извади Уитакър от картата. След това се очакваше Дарън Тил да го замести, за да не пропадне срещата, но опонентът се контузи.

Ако наистина Робърт Уитакър се завърне този август, това ще е първата му среща откакто той отстъпи злато в средната категория на Израел Адесаня през октомври 2019 година.

Тил се надява да получи втората си поредна победа. След като бе заключен от Тайрън Уудли и нокаутиран от Хорхе Масвидал, "Горилата" усети, че е време за промяна. Въпреки че отне известно време, докато най-накрая прие да премине към средна категория, това със сигурност се отрази добре, тъй като той победи Келвин Гастелъм още през ноември 2019 година.

Това издание на UFC ще е първото от ноември 2016 година, което ще се проведе в Ирландия. За съжаление на феновете и на UFC, не се очаква бившият UFC шампион Конър Макгрегър да се състезава на картата.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти