Масвидал "нахейти" Ковингтън: Той не е боец

Масвидал "нахейти" Ковингтън: Той не е боец

Боецът в полусредната категория на UFC, Хорхе Масвидал захапа своя съотборник в American Top Team, Колби Ковингтън наричайки го подигравателно "най-чувствителния тип в историята на UFC". Въпреки че са съотборници, двамата имат вражда в последните месеци, като дори тази седмица собственикът на клуба, Дан Ламбърт въведе закон да не се обиждат помежду си бойците от залата. Масвидал обаче смята, че не нарушава правилото, защото не счита Ковингтън за боец.

"Колби да го духа. Най-чупливия и най-чувствителния тип в историята на UFC. Не може да ми кажете, че не спазвам правилото, защото то е само за бойци. Не е за гъзолизци, на които им чупят челюстта други гъзолизци. Всички знаем, че Колби не е боец."

Лабмърт вероятно няма да е щастлив от казаното от Масвидал, но в крайна сметка тяхната вражда може да бъде решена в Октагона и то в доста касов двубой. Масвидал и Колби някога са били приятели, но вече са отявлени врагове. Масвидал в момента се готви за битка с шампиона Камару Усман, а Ковингтън не се е бил от загубата си от Усман в UFC 245.

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти