Оливейра вече иска титлата или мач с Конър

Оливейра вече иска титлата или мач с Конър

Чарлз Оливейра продължи да впечатлява в клетката и записа 7-ма поредна победа с приключване. "Do Bronx" победи Кевин Лий с гилотина в главната битка на събитието в Бразилия и увеличи своя рекорд за най-много победи със събмишън в историята на UFC, като вече има 14 такива. Оливейра печели 7 бонуси в последните си срещи и откакто се завърна в лека категория спечели 7 победи с приключване и загуби 1 среща от Пол Фелдър, който го нокаутира през декември 2017 година.

30-годишният бразилец се е подобрил значително и сега вече се цели в големите битки. Той вече е свободен агент и се намира в изгодна позиция, която ще му спечели тлъст нов договор с организацията. Ето какво сподели Чарлз пред медиите след битката с Кевин Лий:

"Исках да победя и това е всичко. Вкарах му много добри удари и всички знаеха, че ще спечеля битката. Всички може да казват каквото си искат, но когато клетката се затвори, то тогава вътре сме само двамата. Как не се е предал, след като беше в безсъзнание ? Всички знаят, че той се предаде. Моя момент идва и трябва да се бия с бойци от топа на категорията. Не оставям нещата в ръцете на съдиите и печеля с нокаут или събмишън. Готов съм още сега за титлата, но мисля, че ще се случи след още 1 битка. Сега е моето време и всичко работи в моя полза. Това беше последната битка от моя договор и сега ще трябва да си изкарам по-добър нов договор. Все още съм млад и счупих нов рекорд. UFC трябва да ме оценят и мисля, че вече го правят. Мисля, че ще се бия още един път, а след това ще получа шанс. Ще трябва да видим какво ще се случи между Хабиб и Тони. Надявам се, че ще получа битка с боец от топ 5. Готов съм за всеки от топ 5 на категорията. Готов съм да се бия с Конър Макгрегър и мисля, че това е добра битка. Няма значение дали ще е в лека или полусредна категория. "

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти