Тъга обхвана испанския футбол заради смъртта на Санс

Бившият президент на Реал Мадрид Лоренсо Санс издъхна на 76-годишна възраст късно снощи, след като не успя да пребори коронавируса. Светът на испанския футбол е в траур заради кончината на човека, управлявал кралския клуб между 1995 и 2000 година.

Икер Касийяс беше сред първите, които изказаха болката си. Сан Икер дебютира за "лос бланкос" именно в периода на Санс. "Почивай в мир, президенте, голяма прегръдка за семейството и приятелите в тези тежки мигове. И един много специален спомен за всички тези, които ни оставиха заради този фатален вирус. Бъдете силни", написа легендарният вратар в социалните мрежи.

"Много тъжен ден за мадридизма. Лоренсо Санс съедини вчера и днес с две чилан за историята: 7 и 8. Неговата смърт натъжава още повече в тези тежки дни, които преживяваме. Моите най-дълбоко съболезнования за семейството и приятелите. Почивай в мир", написа настоящият капитан на Реал Серхио Рамос.

От Барселона също изказаха съболезнования за загубата. "Тъжим за смъртта на Лоренсо Санс Мансебо, който беше президент на Реал Мадрид между 1995 и 2000 година, и изказваме съболезнования на клуба, семейството и приятелите. Почивай в мир", написаха от "Камп Ноу".

Още от Футбол свят

Виж всички