Покер турнирите Powerfest ви очакват с награден фонд $20 млн.

Покер турнирите Powerfest ви очакват с награден фонд $20 млн.

Powerfest се завръща! В рамките на 15 дни супер динамичната серия от турнири Ви очаква на покер масите с внушителната сума от $20 000 000! Участвайте в общо 488 събития, които ще се проведат до 29.03.2020 г., и спечелете дял от внушителните награди!

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА POWERFEST ТУК!

С бай-ин такси, започващи от $0,55, всеки играч ще намери подходящия за своето ниво турнир. Очаква Ви голямо разнообразие от събития: 6-Max PLO, Deep Turbo, Mix-Max и, разбира се, турнирите Progressive Knockout. Това е Вашият шанс да се завърнете триумфално към серията Powerfest!

Условия за участие:

 • Организатор на промоцията е компанията GVC Services Limited, регистрирана в Гибралтар под фирмен номер 112454 и със седалище на адрес: Suite 6, Atlantic Suites, Europort Avenue, Gibraltar.
 • За турнирните билети
 • За неизползвани или изтекли турнирни билети, спечелени в промоции или фрийроли, не се предлага възстановяване под каквато и да е форма.
 • Публикуваната програма и структура на всички турнири (онлайн и на живо) могат да бъдат променени по всяко време без предупреждение.
 • Запазваме си правото да променяме, прекъсваме или прекратяваме тази промоция или която и да е част от нея поради каквото и да е причина с или без известие. Също така си запазваме правото по собствена преценка да дисквалифицираме, който и да е играч, чието поведение е в разрез с правилата, противно на духа на играта или на целта на съответната промоция.
 • Участвайки в тази промоция, Вие се съгласявате с настоящите Специални условия на промоцията, както и с нашите Стандартни условия за участие в промоции.
 • "Бонус" - условия за участие

  1. За да спечелят произволна награда от безплатен турнирен билет за Powerfest, играчите с право на участие трябва да извършат депозит на минимална стойност 100 € с помощта на код POWER2020 в периода между 10.03 и 29.03.2020 г.
  2. Всеки играч с право на участие има право само на един турнирен билет.
  3. Билетите не могат да бъдат заменяни или прехвърляни. Билетите трябва да бъдат използвани до края на сериите Powerfest в турнири, отговарящи на условията за участие. Неизползваните билети ще бъдат анулирани.

  "Spins" - Условия за участие

  1. Валидността на всички присъдени билети изтича на 30.03.2020 г.

  Още от Други спортове

  Виж всички

  Водещи Новини

  Видео акценти