Шефът на Лацио: Най-вероятно ще отложат Евро 2020

Шефът на Лацио: Най-вероятно ще отложат Евро 2020

Директорът на Лацио Игли Таре изказа предположение, че Евро 2020 ще бъде отложено, за да може прекъснатите шампионати да бъдат завършени. Той също така коментира ситуацията в Италия по време на пандемията от коронавирус.

"Италия е разделена на две. На север ситуацията е драматична. В централните и южните области разбираме каква е реалността на фактите. В Рим все още всичко е под контрол, но градът е празен и всички осъзнаваме опасността. Има страх, че вирусът ще пристигне и тук със същия интензитет като на север. Най-добре е да се спазва закона. Посъветваха ни да си стоим вкъщи и да избягваме контакти с хора извън семейството.

Шампионатът не можеше да продължи така. Има играчи с позитивни тестове. След три седмици ще знаем по-добре колко време ще ни отнеме да излезем от ситуацията. С клуба решихме да не тренираме поне още седмица. Накрая мисля, че Евро 2020 ще бъде отложено, за да се даде приоритет на първеенствата", коментира Таре пред Now News.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти