Шефовете на Манчестър Юнайтед са взели решение за Тен Хаг

Важните фигури в Манчестър Юнайтед, които днес провеждат стратегическа за целите на клуба среща в Лондон, са взели решение да гласуват още веднъж подкрепа на мениджъра на отбора Ерик тен Хаг. “Червените дяволи” нямат победа в пет поредни срещи, а освен това записаха най-лошия си старт на сезон в Премиър лийг, след като спечелиха едва осем точки в първите си седем мача за първенството. Заради тези обстоятелства вчера в медиите на Острова отново се заговори, че на “Олд Трафорд” пак гласят Томас Тухел за заместник на Тен Хаг.

Според ESPN сър Джим Ратклиф, Омар Берада и Дан Ашуърт, които взимат решенията, свързани с футболните въпроси в клуба, са решили да дадат на нидерландеца още време, за да видят дали той ще може още да обърне развоя на сезона.

Според “Скай Спорт” никой от ръководните фактори на Манчестър Юнайтед не се е свързал отново с Тухел, след като през лятото Ратклиф имаше среща с германеца, който тогава е заявил, че предпочита да си почине известно време от футбола. Според някои източници Тухел вече е готов да поеме предизвикателство, но за момента все още не е потърсен.

“Мирър” също подчертава, че Тухел остава предпочитаният кандидат за евентуална рокада в бъдеще, но за момента Тен Хаг остава на поста си.

Според информациите на английските медии Тен Хаг не само не се чувства застрашен, но ще има и кратка ваканция по време на паузата за националните отбори.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти