В Челси вече мислят за раздяла с Ромео Лавия

Бъдещето на халфа на Челси Ромео Лавия в клуба изглежда все по-несигурно. На "Стамфорд Бридж" започват да губят търпение с 20-годишният белгиец и дори има информации, че шефовете вече се замислят за евентуална раздяла с него, твърди "Дейли Стар".

Лавия бе привлечен през миналата година за 58 млн. паунда от Саутхамптън и очакванията към него бяха доста високи. Футболистът обаче непрестанно е преследван от контузии, като и в момента е в лазарета заради проблем в бедрото. Поради тази причина той е записал едва 4 мача за "сините" откакто бе привлечен в клуба.

Към този момент все още не е взето окончателно решение за бъдещето на белгиеца, но везните по-скоро клонят повече към раздяла. Халфът не попада в плановете на мениджъра Енцо Мареска и трудно би пробил в състава дори и в даден момент да е в оптимална кондиция.

За Челси обаче ситуацията не е добра, защото в момента евентуална продажба на Лавия ще бъде изключително трудна именно заради факта, че той не е играл редовно в последната година. Лондончани трудно ще намерят купувач за младока, а дори и да се появи такъв, те ще трябва да се съгласят да го пуснат срещу доста по-ниска сума от тази, която платиха, за да го вземат в редиците си. Така по-вероятно е да се търсят варианти с отдаване под наем.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти