Кристиано Роналдо лобира за трансфер на Де Бройне

Белгийският халф на Манчестър Сити Кевин Де Бройне може да премине в саудитския Ал-Насър през следващото лято, като за това лобира португалската суперзвезда на тима Кристиано Роналдо, предаде вестник "Мундо Депортиво". Де Бройне има договор с "гражданите" до 2025 година, а Роналдо е решен да убеди клуба си да извади сериозни пари за един от най-добрите халфове в световния футбол.

Ал-Насър са подготвили оферта за Де Бройне, която белгиецът трудно може да откаже, като се говори, че те могат да му предложат седмична заплата от един милион евро. Разликата е огромна, тъй като в момента белгиецът е един от най-скъпоплатените футболисти във Висшата лига, но получава между 350 000 и 400 000 евро на седмица.

Самият Де Бройне призна в интервю наскоро, че при много добра оферта, може да помисли за трансфер, тъй като е в края на кариерата си. Ако Де Бройне реши да поднови договора си с Манчестър Сити за още години или по-дълъг период, той не може да разчита на по-голяма заплата заради политиката на клуба към футболистите, които са прехвърлили определена възраст. 

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти