"Лигата на талантите" представя всичко най-интересно от изминалия кръг и анализира контузиите в глезена с участието на Росен Александров

През изминалата седмица се изигра осмият кръг в Елитните групи до 15 и 16 години, както и седмият в тази до 17. Нашият екип анализира всичко най-интересно от случилото се по терените и в трите групи, както и представи нов епизод за травмите във футбола със спортния физиотерапевт Росен Александров.

В Елитната група до 15 години нямаше изненади и фаворитите спечелиха своите мачове. Лудогорец спечели визитата си на Черно море, ЦСКА - София с класика над Славия, а в дербито на кръга Левски взе трите точки срещу Локомотив (Пловдив).

В 8-мия кръг на Елитната група до 16 години паднаха много попадения и се получиха интересни мачове. Септември разгроми Пирин с 6:0, Лудогорец победи Спартак (Плевен) със същия резултат, а Левски загуби на "Лаута" от Локомотив (Пловдив).

В 7-мия кръг на Елитната група до 17 години имаше сериозни сблъсъци и се получиха интересни резултати. Левски спечели като домакин срещу Пирин, Лудогорец разгроми Хебър в Разград, а Черно море и Септември не се победиха. В друго от дербитата Ботев (Пловдив) взе точките при гостуването си на ЦСКА 1948.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти