Макс ще загуби титлата или Норис ще я спечели?

Пилотът на Макларън Ландо Норис преследва Макс Верстапен в битката за световната титла във Формула 1, като шест кръга преди края на сезона разликата между двамата е 52 точки в полза на настоящия шампион.

Норис е уверен, че каквото и да прави, изходът на битката за титлата ще зависи много повече от Верстапен, отколкото от собственото му представяне.

В Ред Бул: Ръсел е по-бърз от Хамилтън

„В Баку Макс беше по-назад и каза, че настройките на колата му са били сбъркани, при Перес всичко беше наред – обясни Ландо. – Но само на „Монца” и в Баку Ред Бул бяха малко по-назад като темпо. Малко повече в квалификацията и по-малко в състезанията. В Баку Чеко беше сред най-бързите и можеше да спечели състезанието. Това беше лош уикенд за Макс, а не лош уикенд за Ред Бул.”

Хорнър: Може да не вземем повече победи този сезон

Норис допълни, че феновете трябва много по-внимателно да се вглеждат в причините за представянето на един или друг пилот в хода на всеки състезателен уикенд.

Марко: Предупрежденията на Макс са напълно сериозни

„По-скоро Макс ще загуби титлата, отколкото аз да я спечеля – обясни британецът. – Но в момента аз съм този, който няма какво да губи и мога да атакувам на 100 процента.”

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти