Хорнър: Може да не вземем повече победи този сезон

Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър подсказа, че представянето на световните шампиони в Гран При на САЩ в Остин ще е показателно за това какво може да постигне тимът до края на сезона във Формула 1.

За Остин в Ред Бул подготвят сериозен пакет подобрения за RB20, които се очакват да доближат колите на Макс Верстапен и Серхио Перес до нивото на представяне, което демонстрира Макларън в стартовете от началото лятото насам.

В Ред Бул: Ръсел е по-бърз от Хамилтън

„Ако обаче в Остин отново имаме проблеми и не се представим добре, то опасявам се, че няма да можем да спечелим нито една победа до края на този сезон”, обясни Хорнър.

Марко: Предупрежденията на Макс са напълно сериозни

Ред Бул и Макс Верстапен започнаха много убедително настоящата кампания, но от Маями насам Макларън разполага с най-бързия автомобил. Ландо Норис и Оскар Пиастри успяха да стопят 115 точки изоставане от Флорида до Сингапур, където след финала Макларън увеличи аванса си пред Ред Бул на 41 точки. Макс Верстапен има аванс от 52 точки в битката за световната титла при пилотите пред Ландо Норис шест състезателни уикенда преди края на сезона.

Ландо Норис влезе в елитен клуб на Макларън

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти