Иван Генков: Ще се борим за победа във всеки мач

Жребият за първия кръг на Висшата лига отреди Звездец (Горна Малина) да се изправи срещу Раковски 1964 (Севлиево). Регламентът за провеждане на плейофите се променя. Ето какъв бе коментарът пред BGvolleyball.com на старши треньора на Звездец Иван Генков:

Изтеглихме жребия за новия сезон във волейболната Висша лига в Sportal.bg

"Отборът на Севлиево през изминалата година се състезаваше в Супер Волей. Натрупа опит на по-високо ниво, така че ни чака много трудно гостуване. Ако получим и най-малък шанс да откраднем нещо от тази среща, със сигурност ще го направим."

Стефан Ганчев: Нямаме амбиции към призовите места, ще налагаме състезателите от школата

"Ако приемем, че последните два формата бяха изцяло мое дело, подкрепени от всички клубове, то в настоящия нямам участие. Дори не можах да взема участие в онлайн заседанието на Лигата. Бяха предложени два варианта. Аз подкрепих именно този. Важно е за клубовете форматът да бъде облечен във времева и финансова рамка. На практика финалистите за шампионата и Купата ще изиграят под 25 срещи, което смятам, че е ОК. Мисля, че ще се получи добре."

Милен Стоянов: Целим се в плейофите

"Напуснаха ни няколко момчета тази година. Попълнихме редиците с млади състезатели от Люлин. След контузия в отбора се завръща Пламен Георгиев. Ще трябва малко повече време, за да се подготвим - в това число и новите момчета да се сработят с отбора. Не мисля да отстъпваме от позициите ни от миналогодишния шампионат. Ще се борим за победа във всеки мач", завърши Генков.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти