Милен Стоянов: Целим се в плейофите

Отборът на Черноморец (Бяла) ще се изправи срещу Ботев (Луковит) в първия кръг на Висшата лига. Старши треньорът на състава Милен Стоянов говори пред BGvolleyball.com след жребия, като коментира и регламента за плейофите. Ето какво каза той:

Изтеглихме жребия за новия сезон във волейболната Висша лига в Sportal.bg

"В първия мач срещаме отбора на Ботев (Луковит), с много добри състезатели, миналата година ни победиха в тяхната зала с 3:0 гейма и се надявам да успеем да се реваншираме. Този път жребият не беше благосклонен към нас, гости сме на всички далечни на нас отбори (Белоградчик, Кърджали, Смолян, Перник). Очакват ни сериозни преходи."

Стефан Ганчев: Нямаме амбиции към призовите места, ще налагаме състезателите от школата

"Относно регламента и ние сме съгласни с този модел на шампионата. Повече отбори в плейофите е шанс за почти всички да се докоснат до важните мачове. Нашата цел са именно те и се надявам да успеем за поредна година да участваме в решителните срещи. Очаквам интересен шампионат с изравнени по сила отбори, за момента Етрополе, Миньор, Раковски (Севлиево) ще са отборите, които ще преследват класиране на челни позиции. Нашата цел, както казах вече, е участие в плейофите."

"При нас няма да има нови състезатели поне на този етап, успяхме да запазим почти всички от миналия сезон. Ще играем мач за мач и се надявам да повторим класирането от миналата година, а защо не и да го подобрим. Двамата с Борис Янков ще продължим да водим отбора. Благодарим и на кмета за възможността да участваме", завърши треньорът на Черноморец.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти