Жоржиньо: Когато разберем, че Холанд отново е вкарал, започваме да се смеем

Футболистите на Арсенал не са обезпокоени от головата серия на нападателя на Манчестър Сити Ерлинг Холанд, увери полузащитникът на лондончани Жоржиньо, който гарантира, че отборът е уверен преди неделния сблъсък срещу Сити.

Холанд реализира девет гола в четири мача от лигата, включително два хеттрика, а вече натрупа общо 99 гола в 103 двубоя за Манчестър Сити във всички турнири. Норвежецът ще се опита да стигне до стотното си попадение в домакинската среща от Шампионската лига срещу Интер в сряда, докато Арсенал започва европейската си кампания с гостуване на италианския Аталанта в четвъртък и се готви за ново гостуване в неделя на "Етихад" срещу "гражданите".

"Ерлинг отново вкарва... това започва да ни кара да се смеем", каза 32-годишният италиански национал и продължи: "Гледаме, защото гледаме всички мачове и обичаме Висшата лига."

"Гледаме и Манчестър Сити, което е нормално, но трябва да се съсредоточим върху нас и това е, което се опитваме да направим", добави Жоржиньо.

Роденият в Бразилия италиански национал похвали манталитета на Арсенал, заявявайки, че се е подобрил от миналия сезон. Той изтъкна победата с 1:0 над Тотнъм, въпреки липсата на ключови футболисти като Мартин Йодегор и Деклан Райс.

"Научавате повече един за друг... всеки иска да се подобри и иска най-доброто за отбора. Когато поставите отбора на първо място, мисля, че могат да се случат само добри неща. Продължаваме да вярваме в това, което правим. Мисля, че сме на прав път", каза още Жоржиньо.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти