Реал Мадрид ще е без Белингам и Чуамени срещу Реал Сосиедад

Реал Мадрид ще бъде без Джуд Белингам и Орелиан Чуамени утре срещу Реал Сосиедад, съобщава “Марка”. Двамата излекуваха травмите си и тренираха вчера, но от Кралския клуб не искат да рискуват с тях и те ще останат извън състава за гостуването в Сан Себастиан.

Белингам и Чуамени не са участвали в последното занимание преди мача, като с тяхното включване няма да се прибързва. Англичанинът  гледа напред към мача срещу Щутгарт следващия вторник, който ще бъде откриващ за Реал Мадрид в Шампионската лига.

С Чуамени Реал Мадрид е още по-предпазлив. Французинът тренира нормално в четвъртък, но кракът му е причина за притеснение и той няма да играе, докато медицинските служби не се уверят на 100%, че няма опасност от рецидив. Трябва да се припомни, че полузащитникът пропусна финала на Шампионската лига с контузия в същата област, в която сега изпитва дискомфорт. Така че Чуамени със сигурност няма да играе срещу Реал Сосиедад и не е сигурно участието му и срещу Щутгарт, още повече че Едуардо Камавинга също е контузен и ще се завърне едва в края на месеца.

Реал е представил трансфера на Белингам за по-евтин, отколкото е

Очаква се утре в средата на терена Реал Мадрид да използва Феде Валверде, а Лука Модрич и Арда Гюлер вероятно ще бъдат заедно с него, още повече че Дани Себайос също лекува травма.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти