Нюи не вярва, че Фетел ще се върне във Формула 1 с Ауди

Легендарният дизайнер във Формула 1 Ейдриън Нюи заяви в подкаста High Performance, че не вижда как Себастиан Фетел ще се завърне в спорта, тъй като той се наслаждава на живота си след Формула 1.

Четирикратният световен шампион се оттегли в края на 2022 година, но оттогава насам неговото име постоянно се свързва с място в бъдещия екип на Ауди. Самият германец не отхвърли възможността да се върне във Формула 1, по време на едно интервю по-рано тази година.

Децата на Фетел са против той да се състезава отново

Според Нюи обаче това няма да се случи, тъй като германецът се наслаждава твърде много на живота си далеч от светлините на прожекторите.

Нюи: В Мерцедес не можаха да преглътнат Абу Даби 2021

„Себастиан, той ми се обади онзи ден. В момента пътува из Норвегия със своя моторхоум. Не виждам как той ще се върне във Формула 1. Той се наслаждава на живота си, продължи напред и прави различни неща. Поздравления за него“, коментира Нюи пред домакина на подкаста Джейк Хъмфри.

Нюи: Британските медии демонизират Фетел и Верстапен

Той и Фетел се познава изключително добре от годините си съвместна работа в Ред Бул и Торо Росо. Фетел спечели своите четири титли именно с коли, създадени от Нюи и неговия екип.

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти