Мохамед Салах има голямо желание да остане в Ливърпул

Звездата на Ливърпул Мохамед Салах има огромно желание да подпише нов договор и да остане в клуба, твърди "Ливърпул Еко". Настоящият му контракт изтича в края на сезона и засега той не е получил предложение да го поднови.

След победата на мърсисайдци над Манчестър Юнайтед с 3:0 на "Олд Трафорд" Салах заяви, че това ще е последният му сезон на "Анфийлд". От думите му обаче си личеше, че единствената причина да каже подобно нещо е, че от клуба не са разговаряли с негов за нов договор. Изказването му може да се смята и като намек към ръководството за започване на преговори.

Салах показва блестяща форма от началото на сезона, след като направи отлична предсезонна подготовка, за което помогна и това, че нямаше мачове с националния отбор за разлика от много от колегите му. Сериозен интерес към египтянина имаше от Саудитска Арабия миналото лято. Нападателят обаче вече няма голям интерес към трансфер там, след като видя как се разви кариерата на бившия му съотборник Садио Мане.

Според английските медии Ливърпул ще предложи нов договор на Салах. Ръководството на мърсисайдци неясно защо остави за последния момент преговорите с някои основни играчи. Договорите на Вирджил Ван Дайк и Трент Александър-Арнолд също изтичат в края на сезона и тяхното бъдеще също е неясно.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти