Сака: Не можем да виним само съдията за този резултат

Крилото на Арсенал Букайо Сака прие философски равенството 1:1 с Брайтън. Ключов момент в мача бе изгонването на Деклан Райс, което позволи на гостите с човек повече да стигнат до изравняването. Въпреки това Сака не иска да хвърля цялата вина за този резултат върху съдията, като според него и "артилеристите" са си виновни, че не реализираха положенията си.

"Можем да гледаме на този резултат от две страни. Имахме шансове да спечелим, но с 10 човека срещу Брайтън е трудно. Мисля, че изгонването на Райс бе леко пресилено. Искаме повече равнопоставеност в решенията на съдиите. Жоао Педро изрита топката през половината терен през първото полувреме, но не бе наказан за това. Дек едва я докосна и веднага бе изгонен. Но това е каквото е. Не искам да виня само съдията за този резултат, защото ние имахме своите шансове да спечелим. Все пак смятам, че това е добро начало. Днес сме разочаровани, но сезонът е дълъг", заяви Сака.

Той коментира и привличането на Рахийм Стърлинг от Челси.

"Това е страхотно попълнение за нас. Щастлив съм, че той идва тук. Убеден съм, че той ще направи страхотни неща за нас", допълни крилото.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти