В Щутгарт за жребия: Знаехме, че ще ни се паднат тежки съперници

Щутгарт се завърна в Шампионската лига след 14-годишно отсъствие. Отборът бе част от жребия за основната фаза на турнира и се падна срещу Пари Сен Жермен, Реал Мадрид, Аталанта, Ювентус, Йънг Бойс, Цървена звезда, Спарта Прага и Слован Братислава. Ето как в клуба коментираха жребия:

"Още преди жребия знаехме, че ще ни се паднат топ отбори като Реал Мадрид, Пари Сен Жермен и Ювентус. Точно така и стана. Доволни сме и сме горди, че Щутгарт отново е в Шампионската лига след 2010. Отборът, треньорите, феновете и целият град чакат с нетърпение тези мачове", заяви изпълнителният директор Александър Верле.

"Това е специален момент, на който искаме да се насладим. Изглежда все едно мина цяла вечност, но сега отново ще можем да се изправим срещу най-добрите в Европа. Щастлив съм заради отбора, феновете ни и всички в клуба. Шансът да видим фантастични мачове срещу страхотни отбори наелектризира целия регион около Щутгарт. Не искаме да правим сметки. Убеден съм, че Себастиан и целият отбор ще се постараят да оставят добро впечатление при завръщането ни в Европа", допълни директорът Фабиан Волгемут.

"Специално бе да гледам жребия. Ще се изправим срещу най-добрите в Европа и нямам търпение това да се случи. Да гостуваме на Реал Мадрид бе желанието на много от играчите ми, както и на треньорския щаб. Класирахме се заедно за Шампионската лига миналия сезон, а сега заедно ще се изправим пред тези предизвикателства", завърши треньорът Себастиан Хьонес.

Още от Футбол свят

Виж всички