Угарте вече е в Манчестър, ще минава медицински прегледи днес

Очакваното ново попълнение на Манчестър Юнайтед Мануел Угарте вече е в Англия и днес трябва да премине медицински прегледи, информира вестник “Сън”. Уругвайският полузащитник трябва да се превърне в петото ново попълнение на “червените дяволи” през това лято след привличането на Нусаир Мазрауи, Матайс де Лихт, Джошуа Зиркзее и Лени Йоро.

Угарте пътува днес за Манчестър, след като Юнайтед и ПСЖ се разбраха

Още вчера “Атлетик” и Фабрицио Романо обявиха, че англичаните са се договорили за сделка с ПСЖ на стойност 50 милиона евро твърда сума плюс още 10 под формата на бонуси. Самият играч пък е договорил личните си условия преди повече от месец и се очаква да подпише контракт до лятото на 2029 година с опция за допълнителни 12 месеца. Угарте не взе участие в първите два мача на ПСЖ, тъй като се очакваше именно тази сделка с Манчестър Юнайтед.

Част от трансфера на уругваеца на “Олд Трафорд” пък ще бъде финансиран с парите от продажбата на Скот Мактоминей. Шотландецът ще бъде продаден за 30 милиона евро на Наполи, като също се очаква днес да замине за Италия, където да премине задължителните медицински прегледи.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти