Сао Пауло продължава да мечтае за Копа Либертадорес

Трикратният носител на Копа Либертадорес Сао Пауло се класира на четвъртфинал в турнира, след като отстрани уругвайския Насионал. Бразилците надвиха с 2:0 своя противник в срещата реванш от осминафиналите. Головете бяха дело на Дамиан Бобадийя в 31-ата минута, когато се разписа с хубав удар извън наказателното поле, а веднага след почивката таранът Джонатан Калери удвои. Аржентинецът се разписа с глава в 47-ата минута и подпечата класирането на тима напред в турнира, тъй като първата среща завърши без голове.

Гостите от Монтевидео удариха гредата в края на мача, но нямаха сили за повече и напускат надпреварата.

Сао Пауло пък стана петият отбор от Бразилия на четвъртфиналите. Там са още Атлетико Минейро, Фламенго, Флуминензе и Ботафого, като именно родният клуб на Гаринча е следващият съперник на Сао Пауло. Другият бразилски четвъртфинал е между носителят на трофея Флуминензе и Атлетико Минейро.

Трикратният носител на Копа Либертадорес Сао Пауло се класира на четвъртфинал в турнира, след като отстрани уругвайския Насионал. Бразилците надвиха с 2:0 своя противник в срещата ревнаш от осминафиналите. Головете бяха дело наДамиан Бобадийя в 31-ата минута, когато се разписа с хубав удар извън наказателното поле, а веднага след почивката таранът Джонатан Калери удвои. Аржентинецът се разписа с глава в 47-ата минута и подпечата класирането на тима напред в турнира, тъй като първата среща завърши без голове. Гостите от Монтевидео удариха гредата в края на мача, но нямаха сили за повече и напускат надпреварата. Сао Пауло пък стана петият отбор от Бразилия на четвъртфиналите. Там са още Атлетико Минейро, Фламенго, Флуминензе и Ботафого, като именно родният клуб на Гаринча е следващият съперник на Сао Пауло. Другият бразилски четвъртфинал е между носителят на трофея Флуминензе и Атлетико Минейро.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти