Топ 5 голове от 1-ия кръг в Елитните групи

В първия кръг на Елитните групи станахме свидетели на много красиви попадения. Ето и кои голове попаднаха в топ 5 класацията на „Лигата на талантите".

На пето място се класира едно от попаденията на Даниел Лилковски от Локомотив (Пловдив). Футболистът на „смърфовете“ реализира хеттрик при победата на неговия тим с 4:1 в гостуването на Черно море в Елитната група до 15 години.

Левски разби Национал при 15-ките

На четвъртата позиция остана Хакан Халил от Арда. Със своя техничен удар от далечно разстояние футболистът подпечата победата на своя тим с 2:0 в домакинството срещу Етър при 16 годишните.

Почетното трето място зае Максим Киряков от Звезденбург U15. Играчът на бургазлии отбеляза две попадения при загубата на неговия тим в гостуването на Академик (Пловдив) с 2:4, а едното от тях попадна и в нашата класация.

Две дербита приковават вниманието в Елитната група до 17 години

Най-близо до победителя в класацията остана попадението на Самуил Барабанов от Левски. Играчът имаше голяма заслуга за успеха на своя тим с 3:1 в гостуването на Лудогорец от Елитната група до 17 години.

Наградата номер 1 на кръга, получи Данило Терасенко от Локомотив (Пловдив) U17. Със своя индивидуален пробив от дясно футблистът на „смърфовете“ донесе победата на пловдивчани с 2:1 в гостуването на Славия, като преди това беше отбелязал и още едно попадение.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти