Емо Костадинов каза с какво го е спечелил проекта на ЦСКА 1948

Легендарният голмайстор Емил Костадинов говори относно своята нова работа - спортен директор на ЦСКА 1948. Славният нападател коментира и предстоящата среща на "червените" от Бистрица с Пафос в Лига на конференциите.

"С какво ме спечели проекта на ЦСКА 1948 ли? Най-вече с доста разговори ме спечели това, че ще се дава шанс на млади български футболисти, които от крехка възраст, 15-16 години, ще бъдат готвени за големия футбол. За мен не трябва да се отлагат мачовете, защото футболистите са свикнали да играят сряда-неделя, това е по-добре и за тях от моя гледна точка. Някои треньори не са съгласни с това. Това е един мач като всички останали", каза Коща пред "Дарик".

"Мисля, че организационно всичко в клуба е окей. Просто трябва да се напаснем и да работим като екип. Винаги съм желал да работя в екип. Целите? Те винаги са едни и същи за всеки един клуб, особено за ЦСКА 1948 - да играе добър футбол, да печели точки и ако е възможно, да играем в Европа и през следващия сезон", продължи героят от "Парк де Пренс".

"Пафос е един доста сериозен отбор, съставен предимно от чужденци на добро ниво, така ще мачът ще бъде доста тежък", каза още бившето острие на ЦСКА, Порто, Депортиво Ла Коруня и Байерн (Мюнхен).

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти