Мартин Стоев и Отмъстителите от Нефтохимик!

Старши треньорът на Нефтохимик 2010 (Бургас) Мартин Стоев нарече избраниците си за новия сезон 2024/2025 в Efbet Супер Волей на България Отмъстителите!

В колажа, който и наставникът на бургаския тим публикува в социалните мрежи, някои от състезателите му влизат в кожата на супергероите от едноименната мегапродукция на „Марвъл“ с участието на холивудските знаменитости Робърт Дауни-Джуниър и Крис Хемсуърт.

Там освен Стоев присъстват завърналият си в Бургас всеобщ любимец Аксел Трухчев, новият руски терминатор на поста диагонал Павел Мороз, останалите и за новата кампания централни блокировачи Красимир Георгиев и Венцислав Рагин наред с посрещача Розалин Пенчев и привлечената френска „четворка“ Франсоа Ребейрол.

Владислав Иванов премина в Нефтохимик

Освен тях да върнат титлата в зала „Младост“ ще се стремят разпределителите Добромир Димитров и Стилиян Асенов, словашкият център Шимон Крайчович, либерата Владислав Иванов и Ясен Петров, както и диагоналът Стоян Димитров.

„Отборът е завършен за сезон 2024/25. Шоуто предстои! Виновникът за това се казва Оги Томов“, написа Стоев във Фейсбук, като визира президента на клуба Огнян Томов, осъществил звездната селекция.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти