Арда към Крумовград: Имате да решавате много проблеми, освен този със стадиона, които са публична тайна

Ръководството на Арда (Кърджали) излезе с позиция, насочена към Крумовград. Тя идва като отговор на снощната публикация в официалната страница на Крумовград във "Фейсбук", от която стана ясно, че шефовете на Арда са отказали да предоставят на колегите си стадиона в Кърджали.

Публикуваме написаното от Арда (Кърджали) без редакторска намеса:"До "персоните с ясен статут" от ПФК КрумовградУважаеми господа, първо искаме да Ви поздравим с постигнатите успехи и резултати. Но тук е моментът да отбележим, че пътят, който вървите в момента, ПФК АРДА го извървя преди много години. Важно е да отбележим, че вървейки по този път, ние не сме искали нищо даром. Вие твърдите, че сте били инвестирали седем цифрена сума в АРДА. Тук е моментът да отбележим, че ние като ръководство издържаме ПФК АРДА в последните три години.

Категорично заявяваме, че през тези години ние сме получавали финансови средства единствено от спонсори, които са известни на всички и от феновете, които си купуват билети за мачовете на ПФК АРДА. Тази седемцифрена сума, за която говорите, да я бяхте инвестирали в строежа на свои собствен стадион, с което да ускорите процеса и да играете на ваш стадион. Какво е било преди нашето управление и какви суми сте давали, нас не ни интересува. Ние говорим изцяло за управлението на клуба под наше ръководство.

Тук е мястото да отбележим, че освен първия отбор на ПФК АРДА, ние издържаме още осем гарнитури деца, юноши и девойки, които се трудят и чакат своя шанс да играят на АРЕНА АРДА. Ние, като ръководство на клуба инвестираме в терени и съблекални, които поддържаме и даваме възможност за развитие на школата. Така ние не чукаме на чужди врати и не се молим.

Относно Рамадан Яшаров, който е част от ръководството на ПФК АРДА. Редно е да Ви попитаме, защо му се обаждате по 10 пъти на ден и искате разрешение да играете на АРЕНА АРДА, при положение, че твърдите, че е персона с "неясен статут"?

Уважаеми господа от ПФК Крумовград. Научете се да приемате думата НЕ за отговор и да разберете, че светът не се върти около Вас. Запомнете: АРЕНА АРДА е бил, е и ще бъде дом единствено на ПФК АРДА. Пожелаваме Ви успех и бъдете здрави!

П.С. Също така вярваме, че имате да решавате много други проблеми, освен този със стадиона, които са публична тайна".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти