Гери Халиуел вече не може да се храни и да спи заради Хорнър

Съпругата на шефа на Ред Бул във Формула 1 Кристиан Хорнър – Гери Халиуел, вече „има проблеми със съня и с храненето” заради скандала, в който главен герой е съпругът й.

Хорнър е разследван от Ред Бул заради сексскандала, който избухна в началото на месеца заради неприличното поведение на Кристиан, който обаче отрича всички обвинения срещу него. Но наскоро се появи информация, че той се е опитал да купи мълчанието на подчинената си, която го обвинява, с 650 000 лири, като офертата е дошла през адвокатите му.

Браун: Разследването срещу Хорнър не е заглавието, което беше нужно на Формула 1

Разследването срещу Хорнър все още не е приключило, но все повече стават анализаторите, които са на мнение, че той няма да може да запази поста си в Ред Бул.

Кандидатите за мястото на Хорнър се увеличават

Веднага след избухването на скандала до британската преса изтече информация, че Гери Халиуел е била „съсипана” от тази ситуация, а сега положението явно става все по-сериозно.

Обвиненията срещу Хорнър "съсипали" съпругата му Гери Халиуел

Плановете на Халиул включваха тя да пътува за Гран При на Бахрейн следващата седмица, но сега е почти сигурно, че Гери ще пропусне старта на сезона във Формула 1, тъй като се притеснява, че „няма да понесе разпитите”, на които ще я подложат представителите на медиите на пистата „Сахир”.

Ред Бул: Макс няма да напусне заради големите пари

Източник на вестник The Daily Mail съобщи, че Гери наистина има „проблеми с храненето и съня и цялото й семейство, както и останалите звезди от Спайс Гърлс се притесняват за нея”.

Показа ли Ред Бул истинската си сила?

„Гери подкрепя напълно Кристиан, той самият се опитва да я поддържа в позитивно настроение, но състоянието й продължава да се влошава, също както стана, когато тя напусна Спайс Гърлс. Гери вече не говори с никого”, допълни източникът на вестника.

Sportal.bg вече и във Viber, последвайте ни!

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти